Bannermen – Demo



Platform:

Ár: Ingyenes

A Bannermen egy középkori valós idejű stratégiai játék, amelynek célja az RTS műfaj frissítése és az újdonságok létrehozása. Egy bukott Úr szerepébe bújhatunk a játékban, a célunk pedig az, hogy a miénk legyen a legerősebb birodalom.

Ez a demo csak egyszereplős küldetést tartalmaz, de a késztők célja, egy  játszható kampány és több multiplayer mód. A játék lényege, hogy ösztönözze a játékosokat arra, hogy kölcsönhatásba lépjenek egymással és a világgal, ahol a tipikus játékmenet elemeiből, erőforrás-gazdálkodásból és az ellenséges seregek elleni hatékony küzdelemből állnak. A térképek és a kampány küldetések mind hosszúságban, mind formában változnak, ahol a különböző környezetek egyedi csapdákat és természetes erőforrásokat biztosítanak. Ez érdekes variációkat és harcot teremt nagyobb stratégiai mélységgel.

A Bannermen dinamikus környezetet tartalmaz. Ez lehetnek például a játékos által vezérelt természeti erők, mint a villámcsapások, amellyel erdőket égethetünk fel, vagy  hóviharokat generálhatunk, amelyek befagyasztják a vizet és új utakat nyithatnak, vagy akár meteorokat idézhetünk, amelyek mögött forró láva buggyanhat fel.

 

Beszerzés: Bannermen

Facebook Comments
Kenian

Kenian

Az élet egy nagy játék. Csak akkor van gáz ha eljön a Game Over felirat...