Call of Duty: Ghosts – € 3.99Képtalálat a következőre: „call of duty ghosts logo”

 

Platform: 

Ár: € 3.99

 

Hatalmas változás történt a Call of Duty-sorozat berkein belül, az évek óta futó Modern Warfare mellékág után ugyanis az Infinity Ward úgy határozott, hogy a széria első igazi next-gen epizódjának keretein belül egy vadonatúj történetet indítanak útjára, méghozzá új szereplőkkel és körítéssel párosítva.

Call of Duty: Ghosts címet kapott alkotásban ennek megfelelően a Ghosts-osztag tagjainak bőrébe bújhatunk majd bele, akik kivétel nélkül egykori amerikai rendvédelmi szervek és speciális alakulatok tagjai voltak, tehát egy igazi elit alakulatról beszélhetünk. A csapat oldalán a közeli jövőbe kalauzolnak minket a fejlesztők, amelyben az egykori Egyesült Államok darabjaira hullott szét, az állandó felkelések, belső viszályok és polgárháborús helyzetek pedig megkövetelik egy efféle elitista rendfenntartó szerv bevetését. 

A Call of Duty: Ghosts a korábbi részekhez hasonló fordulatos és csavaros történettel, azonnal megszerethető szereplőkkel és természetesen igazán látványos jelenetekkel is kecsegtet majd számunkra. A látványt tovább fokozza az alkotás esetében rendszeresített új grafikus motor, aminek köszönhetően minden eddiginél részletesebb grafika fogad minket még a legnagyobb összecsapások során is, de természetesen a játékmenetet érintő komolyabb újítások is várhatók a játéktól, példának okáért a kutyák megjelenése, akik robbanószerek kiszagolásában vagy az általános hadműveletekben is segítségünkre lesznek.

Természetesen a Call of Duty: Ghosts-ból sem hiányzik majd a feledhetetlen és összetett többjátékos mód, amiben ezúttal minden korábbinál alaposabban testre szabhatjuk karakterünket, a csataterek pedig azon túl, hogy dinamikusan változnak, az utolsó tégláig rombolhatók lesznek.

  • Csatlakozz te is a nagy háborúhoz az utóbbi évek legszebb, legjobb és legösszetettebb Call of Duty-játékában.
  • Fedezd fel a rombolható pályákat, az új játékelemeket, valamint a monumentális egyjátékos kampányt és a forradalmasított többjátékos módot!
  • Válaszd a PC-s változatot a legrészletesebb küllem, valamint a gördülékeny multiplayer miatt!

Ajánlott OS Windows 7
Ajánlott CPU Intel Core 2 Quad Q8400 2.66 Ghz, AMD Phenom II X4 805
Ajánlott Memória 8 GB
Ajánlott HDD 50 GB
Ajánlott VGA Nvidia GeForce GTX 660 Ti, AMD Radeon HD 7950 vagy erősebb
Ajánlott DirectX

Beszerzés: Call of Duty: Ghosts

Facebook Comments
Kenian

Kenian

Az élet egy nagy játék. Csak akkor van gáz ha eljön a Game Over felirat...