Hand of Fate – 1.39€Képtalálat a következőre: „hand of fate logo”

Platform:

  

Ár: 1.39€ 

 

Az idegesítő alak eléd teríti a lapokat, neked pedig a végzet által osztott eseményeken és csatákon kell végiglépkedned, hogy eljuss csatlósáig, ám vigyázz, az út nem lesz egyszerű! Viszel magaddal némi aranyat és élelmet is, ezekkel és életerőddel is csínján kell bánnod. Ha túl sokáig bandukolsz, élelmed elfogy, erőd pedig alábbhagy; okosan kell hát döntened, hogy bemerészkedsz-e útközben a kincstárba, vagy áthaladsz a rettegett olvasztótégelyen. Ha nem jársz sikerrel, talán az egész utat újra kell kezdened. Egy rejtélyes alak pedig mindig ellopja a fogadóban a savanyú hagymát a tányérodról, a nyájas goblinok meg rendszerint elcsenik az aranyadat, hogy még utánuk is rohangálnod kelljen. Mondtam, hogy nem lesz egyszerű.

Képtalálat a következőre: „hand of fate”

Az események jelentős része szöveges szituáció, amelyek szabatosan és szórakoztatóan ízesen lettek megírva, lapozgatós könyvekre emlékeztető stílusban. Ilyenkor döntések sorát kell meghoznunk, amelyek jutalommal vagy büntetéssel járnak: ha élelmet adunk a gyermekét nevelő asszonynak, ő talán elárulja, hogy milyen kártyák vannak az asztalon, ha éhező dühös tömegbe botlunk, akkor választhatunk, hogy adunk-e nekik a javainkból, vagy kikerüljük őket. Sokszor a szerencse is alaposan közbeszól a végkimenetelben; ilyenkor négy lefordított lapot terít le az Osztó, Siker és Bukás feliratokkal, amelyből egyet kell húznunk, ennek eredményeként előny vagy hátrány kártyákat kapunk.

Az események alakításába nekünk is van némi beleszólásunk: útközben újabb kártyákat nyerünk el jutalmul az Osztótól, amik bekerülnek a saját eseményeink paklijába. Ebből kiszórhatjuk korlátozott számban a gonoszabbakat – némelyiket ugyan csak akkor, ha legyőztük a rajta szereplő szörnyet. Másik paklink a felszerelésekhez kapcsolódik, az ebben szereplő fegyverek közül csemegézhet számunkra útközben az Osztó. Fontos tudnivaló, hogy minden kör elején egy alap cuccal indulunk, amit szintén a sorsnak köszönhetően tudunk bővíteni. Például ha a pakliba beleraktuk a Fagykarom fegyvert, akkor lehetséges, hogy útközben dobja majd nekünk a gép, de semmi sem biztos. Ez a véletlenszerűség mindig kétségkívül izgalmas játékot eredményez, ám a kiegyensúlyozottság az a jelző, amit a legkevésbé használhatunk a Hand of Fate esetében.

Képtalálat a következőre: „hand of fate”

 

Gépigény: 

Minimum:

 • Op. rendszer: Windows 7/8/8.1/XP/Vista (32 or 64 bit)
 • Processzor: 2.4ghz Intel Core 2 Duo or equivalent
 • Memória: 4 GB RAM
 • Grafika: Nvidia 260 GTS or Radeon HD 4850 – 512 MB of VRAM
 • DirectX: Verzió: 9.0c
 • Tárhely: 5 GB szabad hely

Ajánlott:

 • Op. rendszer: Windows 7/8/8.1 (64bit)
 • Processzor: 2.66GHz Intel Core i7
 • Memória: 4 GB RAM
 • Grafika: Nvidia 460 GTX / Radeon 5770 – 1 GB of VRAM
 • DirectX: Verzió: 9.0c
 • Tárhely: 5 GB szabad hely

Beszerzés

Facebook Comments

Ragnar

"A hatalom mindig veszélyes, a legrosszabbat vonzza és megrontja a legjobbat. Sosem sóvárogtam a hatalomért. Az csupán azoknak adatik meg, akik készen állnak meghajolni, hogy felvegyék."