Hatred – 4.94€Hatred

Platform: 

Ár: 4.94€

A Hatredben egy olyan pasast alakítunk, akinek elege lesz mindenből és mindenkiből, így egy nap útra kel, hogy megölje az összes embert, aki szembe jön vele. Az izometrikus kamerakezelés ne tévesszen meg senkit, a Hatred az Unreal Engine 4 képességeinek hála szép részletesen mutatja meg az olyan kivégzéseket, mint mikor egy futólány szájába eresztünk egy adag sörétet, lerobbantva az egész fejét, vagy szép lassan halálra döfködünk egy járókelőt, aki közben a saját vérében fuldoklik. 

A Hatred készítői azzal védekeznek az amúgy teljesen profin összerakott hivatalos weboldalon, hogy „ez csak vicc”, és hogy „manapság mindent túl komolyan vesznek az emberek”, de közben kiemelik, hogy korunkban túl korrekten viselkedünk, a játékfejlesztők pedig „művészieskednek, ahelyett, hogy csak szórakoztatnának”.

A Destructive Creations izometrikus akciójátéka úgy híresült el, mint a játék, amelyben ártatlanokat kell mészárolni és a Hatred valóban nem több ennél. A fejlesztők azzal szerették volna felhívni a játékosok figyelmét a projektjükre, hogy egy hidegvérű tömeggyilkossal kell lövöldöznünk benne az ártatlan, fegyvertelen civileket New York állam területein, vagyis nem volt más cél csak a polgárpukkasztás és a botránykeltés. A Hatred Unreal Engine 4-gyel hajtott játékmenetében nincs semmilyen konkrét cél, csupán az, hogy az emberek iránt érzett gyűlölet által hajtva mészároljunk.

Gépigény:

Beszerzés: Hatred – 4.94€

Facebook Comments
Kenian

Kenian

Az élet egy nagy játék. Csak akkor van gáz ha eljön a Game Over felirat...