Karácsonyi Nyeremény JátékSziasztok!

Biztosan tudjátok már, hogy lesz nálunk Karácsonykor egy nyeremény játék, amelyben értékes játékokat fogunk kisorsolni. Viszont ezzel az a célunk, hogy tényleg olyan emberek nyerjék meg a játékokat, akik valóban játszani, vagy legalább beaktiválni fogják őket. Így a szabály a következő lesz:
Ha részt szeretnél venni a sorsoláson,ahhoz el kell küldened nekünk a steam (vagy éppen origin) account neved. Nem kell megijedni, nem feltörni akarjuk, csak az egyébként is nyilvános account névre van szükségünk. Hogy miért? Mert így le tudjuk ellenőrizni, mielőtt elküldjük a nyereményt, hogy valóban nincs már meg Neked, illetve hogy tényleg be fogod-e aktiválni azt.
A megnyerhető játékokról, később a sorsolás napja előtt fogunk bővebb tájékoztatót adni, illetve addig is csepegtetjük majd az információkat.Addig is itt egy promó kép, amelyen már azért elég sok infó szerepel 
Szóval lehet jelentkezni a sorsolásra, illetve élőben is nézhettek majd minket Hajdi Youtube csatornáján, méghozzá december 23-án. A pontos időpontról még egyeztetünk, de időben nyilvánosságra lesz hozva.

Kiemelném hálánkat, és tiszteletünket azon tagjaink iránt, akik küldtek felajánlást! Több mint 100 játék érkezett be hozzánk!
KÖSZÖNJÜK!

Tehát a lényeg: Ezzel az űrlappal lényegében regisztráltok a nyeremény játékra, így aki ezt kitölti az részt vesz a sorsolásokon. Lehet természetesen külön jelentkezni játékokra, az elképzelhető hogy létre fogunk hozni egy külön űrlapot. Aki nem tölti ki ezen dokumentumot, az nem vesz részt a sorsoláson. A másik ami fontos infó, hogy nem kell részt venni az élő adásban, ahhoz hogy nyerj. DE! Érdemes figyelemmel kísérni, mert extra ajándékot is lehet majd nyerni 

A Csoport: The Bundle Team

A sorsolásra itt lehet jelentkezni:
Regisztráció a nyereményjátékra

Hajdi Youtube Csatornája

A felajánlóknak pedig köszönjük a rengeteg játékot.
Őket itt találjátok:
Kiemelt Tagok

Itt pedig a megnyerhető játékok egy részét láthatjátok:

Képtalálat a következőre: „dawn of war 3”Képtalálat a következőre: „the long dark”

Képtalálat a következőre: „mirror's edge”

Képtalálat a következőre: „Burnout Paradise: The Ultimate”

Képtalálat a következőre: „Dead Space”Képtalálat a következőre: „Deadlight”

Képtalálat a következőre: „Serious Sam HD: The First Encounter”

Képtalálat a következőre: „crysis 2”

Facebook Comments
Kenian

Kenian

Az élet egy nagy játék. Csak akkor van gáz ha eljön a Game Over felirat...