STEAM BLACK FRIDAY- Legjobb ajánlatokElindult a Steamen a Black Friday, ebben a cikkben próbáltam összeválogatni nektek az általam legjobbnak ítélt kedvezményeket.

Továbbá szeretném leszögezni, hogy összehasonlítottam az árakat az Instantgaming.com-on találhatóakkal, és ami ott jelentősebben olcsóbb azt nyílván nem tekintem jó ajánlatnak.

 Jó szemezgetést! 🙂

Paltform: jelenleg a cikk minden tagjára értendő!

 

Rocket League 

ÁR: 9,99€

Egy játék, ahol egyedül, illetve barátainkkal együtt autó focizhatunk mindenféle járgányokkal.

 

Képtalálat a következőre: „rocket league”

Képtalálat a következőre: „rocket league”

Beszerzés-9,99€

 

Rainbow Six Siege

Ár: 7,49€

A Rainbow Six: Siege koronaékszere egy 5v5-ös objektíva-alapú mód, melyben két csapat – védők és támadók – feszülnek egymásnak.

Képtalálat a következőre: „six siege”

Képtalálat a következőre: „six siege”

Beszerzés – 7,49€

 

Arma III

Ár: 11,89€

Három év, egy civil helikopteres mellékág, valamint egy elhasalt sci-fi stratégia után végre befutott a BIS új zászlóshajója, az ArmA 3. Bár az új etap több téren is impresszív, a jövő háborúit sem ússzuk meg méretes post-release patchek nélkül

Képtalálat a következőre: „arma 3”

Képtalálat a következőre: „arma 3”

Beszerzés – 11,89€

 

Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands

Ár: 29,99€

Ötévnyi pihenő után újra bevetésre indul Amerika legjobb titkos alakulata. A Wildlandsben a Ghost-különítmény a futurisztikus felszerelést open-world miliőre váltja, és bár a csere nem rossz, mégsem vagyunk teljesen elégedettek.

Képtalálat a következőre: „wildlands”

Képtalálat a következőre: „wildlands”

Beszerzés – 29,99€

 

Left 4 Dead 2

Ár: 1,99€

A Left 4 Dead 2 egy – a nagy Valve kedvenc – FPS stílusba sorolható akciójáték, a mai napig népszerű zombi-apokalipszis témában. A játék kooperatív módja során a játékosok négy túlélőt irányítva (fejenként egyet), az együttműködés rögös útját járva küzdhetik át magukat a zombi hordákon, annak reményében, hogy valahol biztonságos helyre lelhetnek.

Kapcsolódó kép

Képtalálat a következőre: „left 4 dead 2”

Beszerzés – 1,99€

 

Portal 2

Ár: 1,99€

Több száz évvel járunk a Portal első részének eseményei után. Főhősnőnk, Chell, éppen felébred a hibernációjából, de aggodalmaskodó tudósok helyett nagyon egyedül érezheti magát. Körülnéz, és szinte csodának véli, hogy nem omlik rá a meglehetősen romos állapotban leledző helység.

Képtalálat a következőre: „portal 2”

Képtalálat a következőre: „portal 2”

Beszerzés – 1,99€

 

Friday the 13th: The Game

Ár: 18,49€

Miután az ifjabbik Voorhees egy évvel lemaradva anyucitól, 1981 óta szedi áldozatait (avagy a második mozifilmtől kezdve), éppen időben jelent meg az előrendelők zárt bétája, aminek során méltó módon ünnepelhetjük meg a most még 35. születésnapját ünnepelő sztárt.

Képtalálat a következőre: „friday 13 game”

Képtalálat a következőre: „friday 13 game”

Beszerzés – 18,49€

Az akciók teljes listáját itt találjátok

 

Facebook Comments

Ragnar

"A hatalom mindig veszélyes, a legrosszabbat vonzza és megrontja a legjobbat. Sosem sóvárogtam a hatalomért. Az csupán azoknak adatik meg, akik készen állnak meghajolni, hogy felvegyék."