The Division – 14.95€Tom Clancy's The Division

Platform:

Ár: 14.95€

Egy rettentően komplex világban élünk, és tudjuk, hogy minél bonyolultabb egy szerkezet annál sebezhetőbbé válik. Civilizációnkat kártyavárként építettük fel, ha egyet kihúzol belőle akkor az egész összeomlik. Fekete pénteken egy pusztító járvány söpör végig New York metropoliszán. A közművek egymás után omlanak össze és csupán napok kellenek hozzá, hogy víz és élelem nélkül az egész társadalom káoszba süllyedjen. Ez a rendkívüli helyzet hozza működésbe a The Division csoportot – alvó ügynökök, akik arra lettek kiképezve, hogy önállóan tevékenykedjenek a társadalom megóvása érdekében.

Képtalálat a következőre: „The Division”

Jellemzők

  • Foglald vissza New Yorkot: Kalandozz egy dinamikus nyílt világú környezetben, ami kifejezetten a kooperatív játékmódra van kihegyezve és ahol a felfedezés és a fejlődés alapvető követelmény
  • Egy élethű világ: Lépj be egy olyan világba ahol az időjárás és a napszak mind befolyásolják a játékélményed. Hasznosítsd a környezeted adta lehetőségeket, hogy előnyhöz juthass az ellenfeleiddel szemben.
  • A veszélyes város: New Yorkot ellenséges csoportok hada lepte el, akik a kaotikus helyzetet megpróbálják a saját javukra fordítani.

Képtalálat a következőre: „The Division”

Képtalálat a következőre: „The Division”

Gépigény:

Beszerzés: Tom Clancy’s The Division

Facebook Comments
Kenian

Kenian

Az élet egy nagy játék. Csak akkor van gáz ha eljön a Game Over felirat...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.