The Elder Scrolls Online – 1 hétig ingyen kipróbálhatod!Képtalálat a következőre: „The Elder Scrolls Online header”

 

Platform: 

Ár: Ingyenes (Trial)

Jól megy a játéknak a sorsa, hiszen jelenleg 10 millió felhasználóval büszkélkedhet, ami valljuk be, egy nagyon szép eredmény. A Bethesda jóvoltából most egészen December 6-ig, szabadon kipróbálhatod a játékot PC-n, illetve PlayStation 4-en. Természetesen ha a próbaidőszak lejárta után úgy döntesz, hogy megvásárolod a játékot, úgy onnan folytathatod a kalandozásodat Tamriel földjén, ahol abbahagytad, és az összes megszerzett tárgyad, jutalmad stb. megmarad. Ráadásként az új játékosok kapnak 500 koronát, amely jól fog jönni majd.

Leírás:

Bethesda és a The Elder Scrolls Online fejlesztését végző Zenimax Online Studios MMORPG formában eresztik össze az Elder Scrolls- és az MMO-rajongókat.

The Elder Scrolls Online sorozat előzményeit (1000 évvel a Skyrim eseményei előtt járunk) elmesélő játék kiterjedt közösségi lehetőségekeket, végtelen szabadságot, hatalmas PvP-csatákat kínál. Alkosd meg saját hősödet, válassz fajt, karakterosztályt és fegyvernemet, és kezdj neki a hatalmas világ felfedezésének, mely több hónapra elegendő kihívást tartogat játékosai számára.

Jó MMORPG játékhoz méltóan a The Elder Scrolls Online is játékosok millióit mozgatja meg egyszerre, akik klánokba, kisebb csoportokba tömörülve kezdhetnek neki a hatalmas főellenségek levadászásának és az értékes fegyverek, páncélzatok begyűjtésének.

  • jól ismert harcrendszer visszaköszön – ismét a taktikázásé a főszerep
  • Csodálatos, fantasy világot ábrázoló grafika, mely a legapróbb részletekig visszaadja a középkori, mohával borított várak, erdők és ódon könyvtárak hangulatát
  • Számtalan lehetőség ebben a külön stúdió fejlesztette játékban (ZeniMax Online)
  • Legyél harcos, vágj neki a végtelen sötét katakombáknak, harcolj tüzet hányó szörnyekkel, fejleszd karaktered, páncélzatod és fegyvereid!

Gépigény:

Ajánlott OS Windows 7
Ajánlott CPU Intel Core 2 Duo E8500 3.16 Ghz, AMD Athlon II X4 6400e
Ajánlott Memória 3 GB
Ajánlott HDD 25 GB
Ajánlott VGA Nvidia GeForce GTS 450, AMD Radeon HD 4870 vagy erősebb
Ajánlott DirectX

Beszerzés: The Elder Scrolls Online

Facebook Comments
Kenian

Kenian

Az élet egy nagy játék. Csak akkor van gáz ha eljön a Game Over felirat...