The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition – € 7.99Képtalálat a következőre: „skyrim legendary edition”

Platform: 

Ár: € 7.99

Csomag tartalma

  • The Elder Scrolls V: Skyrim játékszoftver
  • The Elder Scrolls V: Skyrim – Dawnguard letölthető kiegészítő
  • The Elder Scrolls V: Skyrim – Heartfire letölthető kiegészítő
  • The Elder Scrolls V: Skyrim – Dragonborn letölthető kiegészítő

 

Kell még bemutatnom ezt a játékot bárkinek? A Bethesda eme sorozatának 5. tagja az, amely nagy hírnevet és hype-ot kapott. A fantasy RPG játékok szerelmesei pedig többezer órát öltek, vagy éppen ölnek bele a mai napig, és nem csupán azért, mert rengeteget kell sétálgatni benne, hegyeket megkerülve, vagy dungeon-okon végigmenve.

Történetünk az Oblivion eseményei után 200 évvel játszódnak, Tamriel kontinens északi tartományában, Skyrimben. Alduin, a sárkányisten a világvégét jósolja meg, a mi feladatunk pedig az ő legyőzése lesz. Mindeközben felmerül, sőt kiderül hogy úgynevezett sárkányszülöttek vagyunk, ami értelemszerűen király képességeket jelent leginkább, meg persze azt, hogy mi vagyunk az egyetlenek, akik legyőzhetik Alduint. Természetesen ugyanúgy nyílt világú játékról van szó, mint eddig. Nem kötelező a fő küldetésszállal foglalkozni, amiről azért tudjuk, hogy sokan még többszáz óra után sem jutottak a játék végére. Na meg persze Sárkányok!

Emellett említeném még meg a Steam Workshop támogatást, amely által nem kicsit lehet modolni a játékot. Természetesen külső oldalakról, de még a Bethesda saját oldaláról is le lehet tölteni őket. Grafikajavítás, fegyverkinézetek, de még azt is ki tudták elégíteni, aki sárkányok helyett inkább Thomas, a gőzmozdonyt látnák szívesen.

Mindemellett van magyarítás is a játékhoz, amelyet ITT tudtok letölteni.

Beszerzés: The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition

 

Facebook Comments

Bence Hajdók

Ha arra születtünk volna, hogy reggelente kipattanjunk az ágyból, akkor egy kenyérpirítóban aludnánk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.