Thief – € 5.09Képtalálat a következőre: „Thief”

 

Platform: 

Ár: € 5.09

Évek óta vártunk már a legendás Thief-sorozat visszatérésére, de Garrett, avagy a tolvajok nagymestere egészen az újgeneráció érkezéséig várt arra, hogy ismét előlépjen az árnyékból, és feltegye a koronát a franchise fejére, hiszen alighanem a játéktörténelem egyik legjobb lopakodós alkotását köszönthetjük az újragondolt, szám szerint pedig immáron a negyedik Thief-epizód képében.

Mivel a Thief a sorozat rebootja, ezért nem számíthatunk általa teljes megújulásra, inkább a gyökerekhez való visszatérésre, aminek köszönhetően a rejtélyes Garrett oldalán ismét visszatérhetünk a középkorba, hogy az igazság oldalán harcolva lopjunk a gazdagoktól, ezáltal pedig segítsünk a szegényeken. Hősünk harcmodora természetesen szinte mit sem változott a korábbi részekhez képest, így ezúttal is a lopakodás, valamint az árnyékokban való meglapulás lesz Garrett elsődleges harcmodora, aminek köszönhetően óriási izgalmak várnak ránk minden egyes bevetés során.

A hatalmas kihívásokat színesíti továbbá, hogy a Thiefben minden eddiginél fejlettebb, mondhatni igazi újgenerációs mesterséges intelligencia vár ránk, így minden leleményességünkre szükségünk lesz ahhoz, hogy kijátsszuk az őröket. Sorsuk a mi kezünkben van, így csak rajtunk múlik, hogy elvesszük-e az életüket, netán csak elkábítjuk őket egy kis időre, vagy elosonunk mellettük, mintha mi sem történt volna.

A Thief minden egyes feladata óriási kihívások elé állít minket, a hatalmas szabadságnak köszönhetően pedig csak rajtunk múlik, hogy miként tulajdonítjuk el az áhított értékeket. A változatosságot szolgálja továbbá, hogy fegyvereink – így tőrünk, íjunk és kardunk – használata mellett az árnyékokban való meglapulásra is hagyatkozhatunk, de lehetőségünk lesz például arra is, hogy embereket fizessünk le ahhoz, hogy elvonják az őrök figyelmét, sőt mi több, még a környezetünket is bevonhatjuk majd a küldetés sikeres teljesítésébe.

  • Izgalmas kalandok, rejtélyes megbízók és megoldhatatlannak tűnő feladatok! Ezek várnak rád címszavakban a Thief betöltését követően!
  • Fedezd fel te is, hogy milyen volt a steampunkos hatásokkal fűszerezett középkorban a profi tolvajok élete!
  • Csak te döntöd el, hogy miként jutsz el a célig! Ölj őröket, fizesd le az embereket vagy használd ki a környezetedet. Mindez csak rajtad áll!

Gépigény:

Ajánlott OS Windows 7 vagy 8
Ajánlott CPU Intel Quad i7 Core, AMD FX 8000 széria
Ajánlott Memória 4+ GB Memória
Ajánlott HDD 20 GB
Ajánlott VGA Nvidia GeForce GTX 660, AMD Radeon HD R9-es széria
Ajánlott DirectX DirectX 11

Beszerzés: Thief

Facebook Comments
Kenian

Kenian

Az élet egy nagy játék. Csak akkor van gáz ha eljön a Game Over felirat...