Vampyr – 27.99€Képtalálat a következőre: „vampyr”

Platform:

Ár: 27.99€

 

Szeretnék nektek bemutatni egy játékot, amely felkeltette a figyelmemet.

A Vampyr a Remember Me-t és a Life is Strange-et jegyző Dontnod játéka. Eme RPG a címűből adódóan a vámpírokat helyezi a története középpontjába, méghozzá a XX. század egy korai szakaszában. Főhőse Jonathan E. Reidet katonaorvos, aki a londoni spanyolnátha kellős közepén alakul át vámpírrá.Képtalálat a következőre: „Vampyr”

A játékban fontos szerepe van annak, hogy megőrizzük természetfeletti létünk titkait a város lakói előtt. Ez már eléggé nyomasztóvá teszi egy vámpír életét, de maga a környezet még rátesz egy lapáttal,hiszen attól, hogy a jó doktor szörnnyé vált, még nem fordított hátat hivatásának és kezeli a spanyolnátha áldozatait.Képtalálat a következőre: „Vampyr”

 

Vámpírként viszont néha be kell cserkésznünk a vérben gazdag prédát, de, hogy kik lesznek áldozataink, az csak rajtunk áll. Sőt, akár alternatív úton is hozzájuthatunk a tápláló vérhez, de ennek megvan a maga ára, például gyengébbé válnak a képességeink vagy lassabban fejlődnek, és ez biza kellemetlen lehet, ha szembekerülünk a Londonban cirkáló vámpírvadászokkal.

A Vampyr tehát PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jön, valamikor 2018 tavaszán. 
Képtalálat a következőre: „Vampyr”

Gépigény:

OS: Win 7 64
CPU: Core i5-2500K 3.3GHz / Phenom II X4 940
RAM: 2 GB
GPU: GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
HDD: 40 GB

Beszerzés: Vampyr – 27.99€

Facebook Comments
Kenian

Kenian

Az élet egy nagy játék. Csak akkor van gáz ha eljön a Game Over felirat...