Humble Monthly – December 

Ár: $12

Új hónap és egy újabb Humble Monthly is érkezett. Úgy gondolom, hogy aki elő van fizetve rá, az nemmondhatja, hogy eddig elégedetlen lenne. Az elmúlt hónapokban kitettek magukért a Humble Bundle-s srácok, és sikerült mindig valami egészen jó, és tartalmas játékot beletenni a puttonyukba. Jelen esetben sem történt ez másképpen, hiszen egy multis központú, zombi irtós játékot dobtak elénk. A H1Z1 online, survival játék jelenleg a zászlóshajó. A játék mellé pedig kapunk egy kis bónuszt, méghozzá 2 in-game Trickster crates-t és még több dolgot hamarosan!

Viszont nem “csak” a fentebb említett játékot kapjuk meg, hanem még másik kettőt is ráadásként. Az egyik a Resident Evil 5: Biohazard, amelynek az egyik fő erőssége a co-op módban is végigtolható sztori.

 

A másik game a Shadow Tactics: Blade of the Shogun, amely a japán feudalizmus vérzivataros idejében játszódó taktikai játék. Hasonló megjelenítéssel mint anno a Commandos volt.

 

Szerintem most sem lehet okunk a panaszra, hiszen most is sok-sok óra szórakozást, kikapcsolódást hozó játékokkal lettünk gazdagabbak.

Ez volt tehát a novemberi Humble Monthly, viszont én már a decembert várom, hiszen mégis csak a karácsony fog jönni, talán még nagyobb nevekkel. 🙂

Jó játékot kívánok!

Beszerzés: Humble Monthley December $12

 

Facebook Comments
Kenian

Kenian

Az élet egy nagy játék. Csak akkor van gáz ha eljön a Game Over felirat...