Humble Strategy Simulator Bundle 

Lassan ott tartunk már, hogy napi szinten fogok jelentkezni, mert már egymást érik a Humble Bundle akciók. Erre csak annyit tudok mondani, hogy a jó Isten tartsa meg a szokásaikat. Jelen bundle a stratégiai játékok szerelmeseinek akar kedvezni,  akik meg is érdemlik, hiszen mostanában nem nagyon érkeznek minőségi rts  vagy tbts játékok. De nézzük is hát ezt a csomagot, hogy most mit szedtek nekünk össze.

Ahogy azt már megszokhattuk, most is három szekcióra van bontva a csomag, amelyek mindegyike különböző áron kapható. A Tier 2-es megvásárlása magába foglalja a Tier 1-est, a Tier 3-as megvásárlása pedig az összeset. De nézzük is, hogy miért mennyit is kell fizetnünk.

Tier 1:

Ár: $1.00 (Ez a minimum)

Tier 2:

Ár: €4.63 (jelenleg ennyi)

Tier 3:

Ár: €8.63 (jelenleg ennyi)

Úgy gondolom, hogy most sincs okunk a sírásra, van miből válogatni. Akinek még nincs meg, az nyugodtan bökjön rá a Cities: Skyline-ra, mert a legjobb városépítős játék jelenleg a piacon, és torony magasan veri a legutóbbi Sim Cityt.

Azt gondolom mondanom sem kell, hogy mint mindig, most is egy ( vagy több) szervezetet támogattok a vásárlással, ebben az esetben, ezúttal a Doctors Without Borders-t érte a megtiszteltetés.

Beszerzés: Humble Strategy Simulator Bundle

Jó játékot kívánok! 🙂

 

Facebook Comments
Kenian

Kenian

Az élet egy nagy játék. Csak akkor van gáz ha eljön a Game Over felirat...