Assassin’s Creed: Black Flag – INGYEN 

Platform: Uplay

Ár: Ingyenes

 

Sziasztok!

Íme hát a Ubisoft következő ingyen beszerezhető játéka, az Assassin’s Creed Black Flag! Biztos vagyok abban, hogy sokan már tűkön ülve várták ezt a napot, hiszen egy kiváló játékról beszélünk! Nekem nagy kedvenceim az Assassin’s Creed játékok, de a legjobb szerintem mind közül az a Black Flag. De hogy mitől? A környezet, a hangulat, a zene, a játékmenet, a sztori, a rengeteg mellék küldetés, no meg az hogy ez az első AC ami valóban sandbox játék. Ennél már csak az AC: Origins jobb, de lehet fej-fej mellett haladnak. Szóval akinek eddig nem volt meg, most beszerezheti, de siessetek, mert csak korlátozott ideig!

Az ajánlat 2017. December 18. 11:00 óráig él.

Leírás:

Az Assassin’s Creed-sorozat legújabb epizódjában Edward Kenway oldalán újabb hatalmas kalandok várnak majd ránk, az amerikai történelem helyett azonban a Karib-tengeri eseményekre koncentrálva.

Edward, avagy a harmadik részben megismert Connor nagyapja, ugyanis egykoron vérbeli kalózkapitány volt, aki nem csak az akkori időszak híres banditáival cimborált, hanem a kalózlét mindennapjait megélve felfedezte a környék teljes szigetvilágát, felkutatta az elveszett kincseket, mindemellett pedig belefolyt egy évszázadokon és kontinenseken átívelő konfliktusba is.

Ebben az izgalmas történetben lehetünk interaktív formában a legidősebb Kenway útitársai, hogy bejárjuk a Karib-tenger minden zegzugát, részt vegyünk a hatalmas tengeri ütközetekben, felfedezzük a környék kisebb-nagyobb településeit, Havanna, Kingston és így tovább, hogy az orvgyilkosok krédójának szabályait és intelmeit szem előtt tartva a Karibi térségből is kiűzzük a Templomosokat.

Az Assassin’s Creed IV: Black Flag a franchise történetének legnagyobb szabadon bejárható területével kecsegtet számunkra, aminek jelentős része vízi terület lesz, de a Ubisoft fejlesztői nem feledkeztek meg természetesen a klasszikus szárazföldi összecsapásokról sem, így amennyiben nem akarunk befásult tengeri medvék lenni, csak kikötünk az egyik közeli városban és a szárazföldön folytatjuk tovább harcunkat.

Edward Kenway a korábbi epizódok főhőseihez hasonlóan az orvgyilkosok rendjébe tartozik, így a harcok és küldetések során ismét fontos szerepet fog játszani rejtett pengéje, de pisztolyok, kardok és egyéb érdekes kiegészítők is színesítik majd az összecsapásokat, amelyek nem csak rendkívül látványosak, hanem minden korábbinál intenzívebbek is lesznek.

  • Csatlakozz te is az orvgyilkosok rendjéhez az új Assassin’s Creed-játékban, majd fedezd fel magadnak a Karib-tenger minden titkát!
  • Edward Kenway oldalán nem csak újabb kalandokba bonyolódhatsz, hanem válaszokra lelhetsz még a korábbi epizódokban felmerült kérdésekre is!
  • Élj úgy, mint egy kalóz! Csatázz tengeren és szárazföldön! Rabolj kincseket, toborozz legénységet és légy te a legrettegettebb harcos hajóskapitány a vidéken!

 

 

Beszerzés: Assassin’s Creed: Black Flag – INGYEN

Facebook Comments
Kenian

Kenian

Az élet egy nagy játék. Csak akkor van gáz ha eljön a Game Over felirat...