Bitdefender Total Security 2017 – INGYENKéptalálat a következőre: „Bitdefender Total Security 2017”

Platform:

Ár: Ingyenes

Manapság rengeteg vírusirtó található a piacon, legyen az ingyenes, vagy fizetős (nyilván az utóbbiból van több). Személy szerint rengeteg vírusirtó szoftverrel volt már dolgom az elmúlt 10 évben, de csak most sikerült olyan vírusirtót találnom, amire fél év ingyenes használat után befizettem! És hogy miket kellett kipróbálnom ahhoz, hogy eljussak odáig, hogy valamiért fizessek is? Nod32/Eset Smart security, AVG, Avira, Avast 4.8-tól a mai verzióig, Mcafee, Norton, Panda, MS Security Essentials… Manapság nagyjából 2 olyan vírusirtó van, amiért érdemes pénzt kiadni: Kaspersky, BitDefender.Képtalálat a következőre: „Bitdefender Total Security 2017”

A legnyomósabb ok a BitDefender mellett talán az, hogy jelenleg a Kaspersky kivételével nincsen más olyan vírusirtó, ami képes lenne felvenni vele a versenyt. Az imént említett szoftver azonos hatékonysággal dolgozik a vírusokkal szemben, viszont a BitDefender web védelme és a ransomware elleni védelme fejlettebb, mint előbb említett társáé, emiatt bátran kijelenthetem, hogy jelenleg nincs még egy olyan vírusirtó a piacon, amely akkora hatékonysággal dolgozna, mint a Bitdefender. Ugyan a Kaspersky-re a 0day vírusok ellen talán valamivel hamarabb készül megoldás, másban nem igazán van előnye olyan szinten, hogy az valaminek ne menne a rovására…

DSC05801

A Bitdefender egyik legnagyobb előnye, hogy teljesen automata. A Total Security 2017 rendelkezik SafePay funkcióval, tehát figyeli, hogy csak is olyan internetes csatornákon bonyolítsunk le tranzakciót, ahol nem fogják adatainkat ellopni. Másrészt a beépített tűzfal jobban teszi a dolgát, mint a Microsoft megoldása. Megbízható szoftvereket megfogja, ha viszont fertőzött állományt próbálnánk elindítani (ami átjutott a vírusvédelmen véletlenségből), akkor akár azt még azelőtt képes megszakítani, míg az adott kártevő valamilyen kárt okozna a rendszerünkben. Ennél pedig csak az szebb, hogy a Bitdefender a lehető legjobban kíméli a hardvereket a terheltségtől. Memóriából mindössze 150 Mb-ot használ, ráadásul a processzort is a lehető legjobba kíméli. Ha nem tetszenek az automatizált folyamatok, illetve a robotpilóta funkció, természetesen átkapcsolhatunk bármilyen más egyéb, preferált üzemmódba, mint például: általános, játék, mozi vagy munka.

Képtalálat a következőre: „Bitdefender Total Security 2017”

A szoftver moduljai:

 • Vírusvédelem
 • Kémprogram védelem
 • Adathalászat elleni védelem
 • Hálózatvédelem
 • Játék üzemmód
 • Laptop üzemmód
 • Közösségi hálózat ellenőrzés
 • Levélszemét-szűrés
 • Tűzfal
 • Szülői felügyelet
 • Fájlvédelem

Beszerzés: Bitdefender Total Security 2017 – INGYEN

Facebook Comments
Kenian

Kenian

Az élet egy nagy játék. Csak akkor van gáz ha eljön a Game Over felirat...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.