COMPANY OF HEROES 2 – INGYENKéptalálat a következőre: „company of heroes 2 header”

Platform:

Ár: Ingyenes

Most már kijelenthetem, hogy a Humble Bundle-nek abszolút jót tett az IGN féle felvásárlás. Sorban érkeznek a jobbnál jobb Bundle-k, illetve az ingyenes tartalmak. Most egy zseniális stratégia játék második epizódját szerezhetjük meg, amely méltó folytatása a nagynevű elődjének! Mondanom sem kell, hogy a padlón kerestem az államat,amikor megláttam azt, hogy teljesen ingyen húzhatom be… Ezt a játékot egyszerűen kötelező, hogy beszerezzétek.

Az akció mindössze 48 órán át él, szóval igyekezzetek beszerezni!

 

Leírás:

Company of Heroes sorozat 2006-ban megjelent első része széles körű kritikai elismerésnek örvendett. Jelen pillanatban a Gamerankings.com gyűjtőoldalon (a legalább öt kritikával rendelkező játékok között) az első helyen áll a stratégiai játékok között 93,82%-ok átlagértékeléssel 56 kritika alapján. Hasonló hírnévnek örvend a Metacritic.com gyűjtőoldalon is, ahol 93%-on áll 55 kritika alapján.

Company of Heroes 2 a hóval borított keleti frontra invitál, hogy egy kritikus pillanatban vedd át az irányítást a Vörös Hadsereg felett. 1941-et írunk, amikor Németországban zöld utat kap a Barbarossa-terv, melynek célja a Szovjetunió lerohanása. Ezzel kezdetét veszi a második világháború legpusztítóbb konfliktusa. Játssz a szovjet erők parancsnokaként, kergesd ki a náci megszállókat. Oroszország Anyácska hadba szólít!

Company of Heroes 2 magasra teszi a lécet minden valósidejű stratégiai játék számára. A csúcstechnológiát képviselő új Essence 3.0 motor garancia a példátlan grafikai minőségre. Az innovatív TrueSight™ rendszernek köszönhetően többé nem a véletlenen múlik, hogy mit látnak egységeink, ehelyett a játék a valóságnak megfelelően kezeli látómezejüket.

Az első rész veteránjai által nagyra tartott harcrendszer számottevő bővítésen és fejlesztésen esett át. A Company of Heroes 2-ben a játékos új parancsnoki képességekre tehet szert, amelyeket a gyakorlatban is kipróbálhat a keleti front brutális közelharcot sem nélkülöző taktikai harcrendszernek (Dynamic Battle Tactics) köszönhetően.

Company of Heroes 2 többjátékos módjaival visszatér a játékosok közti vetélkedés, minden nap ezrek és ezrek mérik össze tudásukat. Ezt a semmihez sem fogható élményt garantáltan nem felejted el, függetlenül attól, hogy kompetitív, vagy kooperatívban játszol.

Company of Heroes 2 a keleti front borzalmait mutatja be. Az ütős RTS játékban a győzelemhez vezető út nem a túlerőn keresztül, hanem a megfelelő taktikázáson át vezet.

A Company of Heroes folytatásában nagy hangsúlyt kapnak, a személyiséggel bíró, kidolgozott szereplők – ők alkotják csapatunk tagjait, nem pedig arctalan “hangyák”, mint más hasonló játékokban.

  • Az orosz nép oldalán harcolva fő feladatunk a német megszállók visszaverése, a szent anyaföldről,
  • “Mint az oroszok”: a Vörös Hadsereg technológiai fronton kevésbé fejlett, ám hihetetlen nagy tömegben képes importálni katonákat a harcmezőre,
  • A játékhoz igazi lőfegyverek hangját digitalizálták és rögzítették azok viselkedését is, így a program – csodás grafikájával – minden eddiginél átütőbb élményt nyújt.

Rendszerkövetelmények

AJÁNLOTT GÉPIGÉNY
Ajánlott OS Windows 7 64-bit
Ajánlott CPU Intel Core i5 3,0 GHz
Ajánlott Memória 4 GB
Ajánlott HDD 30 GB
Ajánlott VGA nVidia GeForce GTX 470 1 GB | AMD Radeon HD 5850 1 GB
Ajánlott DirectX

 

Beszerzés: COMPANY OF HEROES 2 – INGYEN

Facebook Comments
Kenian

Kenian

Az élet egy nagy játék. Csak akkor van gáz ha eljön a Game Over felirat...