Layer’s of Fear – INGYENKéptalálat a következőre: „layers of fear vásárlás header”

 

Platform:

Ár: Ingyenes

 

Nagyon bízom abban, hogy a Humble Bundle a következő évben is folytatja ezt a munkásságát, és továbbra is szét bombáznak minket az ingyenes játékaikkal! Hihetetlen, hogy micsoda játékokat tolnak a szánkba, immár nem is tudom számon tartani, hogy ez hányadik a sorban. Bár én nem szívlelem a horror játékokat, ettől függetlenül bátran ajánlom a figyelmetekbe. Nyomás letölteni,amíg még tudjátok!

Az akció szokásához híven, 48 órán át tart!

Ne feledjétek, hogy  The Bundle Team nyeremény játék lesz december 23-án, amelyben több 100 játékot fogunk kisorsolni. Bővebb információ, a TBT facebook csoportban.

 

Leírás:

A félelem mesterműve

 

A Layers of Fear egy első-személyű pszichedelikus horrorjáték, amely a történetre és a felfedezésre helyezi a hangsúlyt. A játékosok egy festőt irányítanak, akinek egyedüli célja, hogy befejezze élete főművét. A játékosnak nem csak a folyamatosan váltakozó viktoriánus-kori kúriában, de a festő kísérteties látomások által kínzott, törékeny és zilált pszichéjében is el kell igazodnia. Szépen lassan becsavarodunk ebben a rémképekkel teli családi házban, miközben egyre mélyebbre ássuk magunkat a főszereplő széttöredezett és megrothadt elméjébe, fényt derítve arra, mi okozta, milyen tragédia állhat józan eszének elvesztése mögött. Eközben az információmorzsákból és darabkákból összeálló kép segítségével ismerhető meg a művész sötét és szomorú múltja. A Layers of Fear a félelemkeltést pszichológiai oldalról közelíti meg, tehát nem vásári ijesztgetésre kell számítani, hanem egy olyan nyomasztó érzésre, ami lassan telepszik rá a játékosra, az ismeretlen, kiszámíthatatlan és sokszor szürreális veszélyekkel fagyasztva meg ereinkben a vért. A játék érdekessége éppen az, hogy a történet előrehaladtával, ahogy a főszereplőnk egyre gyengébben kapaszkodik a valóságba, úgy alakul át, torzul el minden a házban, valóságos rémálommá változtatva az elsőre idillinek tetsző otthont.

 

Jelemzők:

 • Pszichedelikus horror – Az őrület érzését adja, hogy a kamera minden egyes svenkje teljesen megváltoztathatja környezeted.
 • Viktoriánus helyszín – Fedezz fel egy játékvilágot, amelyet a XIX. század festészeti és építészeti remekművei és berendezési tárgyai ihlettek.
 • Eredeti és klasszikus festmények – Számos kefejezetten a játékhoz készült festmény és zenemű segít a történet és a környezet felvázolásában.
 • Történet-központú felfedezés  Csak a környezet felfedezésével ismerheted meg a festő sötét és tragikus múltját.

Gépigény:

 • Op. rendszer: Windows 7
 • Processzor: Intel Core2 Quad Q8400
 • Memória: 4 GB RAM
 • Grafika: NVIDIA GeForce GTX 560 1GB / Radeon R7 250X 1GB
 • DirectX: Verzió: 11
 • Tárhely: 5 GB szabad hely
 • Egyéb megjegyzések: Supported Gamepads: Microsoft Xbox 360 Games for Windows (Wired), Microsoft Xbox One Controller (Wired), Sony PS4 DualShock 4 controller (wired), Steam Controller

Beszerzés: Layer’s of Fear – INGYEN

Facebook Comments
Kenian

Kenian

Az élet egy nagy játék. Csak akkor van gáz ha eljön a Game Over felirat...