Sanctum 2 – INGYENKéptalálat a következőre: „sanctum 2”

 

Platform: 

Ár: Ingyenes

Hihetetlen, hogy az elmúlt hónapokban alig tudtam valamiről cikkezni, most meg állandóan izzik a kezem alatt a klaviatúra. Nagyon érződik a karácsonyi mozgolódás, mindenki igyekszik bevetni a legjobb fegyvereit, és megszerezni a legnagyobb falatokat a piacból. Ez pedig, valljuk be őszintén, nekünk nagyon is jó. Sorra dobálják nekünk az ingyen játékokat, már-már napi szinten.  Ez történt ma is, a Humble Bundle újabb játékkal kényeztet el minket, méghozzá a Sanctum 2-vel! Csapjatok le rá, amíg lehet!

 

Leírás:

A Sanctum 2 egy idegen bolygóra kalauzol el minket, a játék története szerint a Britech Foundation óriásvállalat sikerrel vetette meg lábát a LOEK III-on, a bolygón, mely gazdag nyersanyagainak, és gyönyörű felszínének köszönhetően ideális otthont jelenthet minden embernek. Az itt élő Lumes faj viszont nem lát minket szívesen. Háborút indítottak ellenünk, vagy mi maradunk, vagy ők, egymás mellett élni nem tudunk, ez már biztos.

A játék különleges akcióhibdrid lett. Hősünket belső nézetből irányítva vissza kell vernünk az ellenséges horda támadásait, a Lumes seregei hullámokban érik el bázisunkat, két támadás között pedig lehetőségünk van falak, védelmi tornyok felhúzására. Az egész olyan, mintha csak egy mobiltelefonos tower defense játékot nyomnánk, belső nézetből. Falakat építve el kell érnünk, hogy az ellenség katonái minél hosszabb úton érjenek csak el hozzánk, a feladat egyszerű, el kell pusztítani őket, amilyen gyorsan csak tudjuk. Kézifegyverünkkel mi magunk is sorozhatjuk őket, szabadon bejárva a csatateret, de a védelmi tornyok is tizedelik őket, teljesen önálló módon. A fővárosnak kikiáltott Elysion-1 oxigéntermelő központjait kell megvédenünk, nélkülük halottak vagyunk, az emberiség nem lesz képes tovább a bolygón élni.

Négy hős áll szolgálatunkba, melyek mindegyike különböző tulajdonságokkal, és eltérő fegyverekkel, felszerelésekkel bír. A pályák elején választhatunk, hogy milyen stukkert vigyünk magunkkal, milyen védelmet tudjunk gyártani, illetve milyen perkek segítsék győzelmünket, utóbbiból több tucat van, de mindig csak egyet választhatunk. Kaphatunk extra támadóerőt, kiemelt védelmet, és még számtalan izgalmas dolgot, az egyjátékos kampány során magányosan indulunk a Lumes ellen, co-opban viszont összefoghatunk barátainkkal. Sok lúd disznót győz, tartja a mondás, ami ebben a játékban mindkét oldalra hatványozottan igaz. Kezünk viszont nincsen megkötve, minél többet harcolunk, annál több védelmi lehetőség nyílik meg előttünk, és persze az ellenség támadása is annál keményebb, összehangoltabb lesz.

Gépigény:

  • OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7, Windows 8
  • Processor: Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2, or equal at 1.6GHz or better
  • Memory: 2 GB RAM
  • Graphics: DirectX 9.0c-compatible, SM 3.0-compatible
  • DirectX®: 9.0c
  • Hard Drive: 2 GB HD space
  • Sound: DirectX 9.0c-compatible, 16-bit
  • Other Requirements: Broadband Internet connection

Beszerzés: Sanctum 2

Facebook Comments
Kenian

Kenian

Az élet egy nagy játék. Csak akkor van gáz ha eljön a Game Over felirat...