The Bureau: XCOM Declassified – INGYENKéptalálat a következőre: „xcom declassified header”

Platform:

Ár: Ingyenes

Sziasztok! Itt is volnék a legújabb ingyenes játékkal, amely a klasszikus XCOM univerzum egyik mellékága. A játék annak idején amikor készült, teljesen máshogy festett, mint ami lett belőle. Sajnos talán ez miatt is kapott annyira gyenge értékeléseket, pedig az én véleményem szerint egész jóra sikeredett. Nyilván vannak hibái, de összességében remek szórakozást és élményt nyújt. Ez a játék nem más mint ahogy már a címből is kiderült, a The Bureau: XCOM Declassified. Ajánlom figyelmetekbe azt, hogyha elkezditek tolni, azért kell neki pár óra, mire igazán érdekessé válik. Adjatok neki egy esélyt, pláne azért, mert ingyen van. Viszont siessetek, mert az akció csak 48 órán át tart!

Leírás:

The Bureau egy igen különleges fejlesztés, amit jóval az előbb említett XCOM játék előtt jelentettek be, ám ilyen/olyan okokból csak 2013 augusztusára tudott elkészülni. Sebaj, megérte ennyit várni a játékra, hiszen a külsőnézetes akciójátékok műfajában igencsak elkélt már egy olyan játék, ahol van értelme a taktikázásnak és a megfontolt lövöldözésnek: a Bureau ugyanis szinte egy-az-egyben átemel egy csomó érdekes elemet az XCOM Enemy Unknown játékmenetéből. 

Olyan finomságokra kell itt gondolni, mint például az azonnali halál: ha egy katonát halálos sebesülés ér, akkor nincs reload, respawn, de még feltámadás sem: vége van, a tapasztalat elveszett, lehet új katonát toborozni az elhullott csapattárs helyére. Nem fair? Lehet, a Bureau taktikázásának azonban ezért van igazán értelme: figyelj katonáidra, helyezkedj velük jól, és néhány küldetés után szinte már legyőzhetetlen csapattá alakultok! Persze minden más is itt van: idegenek, fejlesztések, lézerfegyverek, dinamikus küldetések – ha az Enemy Unknownt szeretted, akkor ezt kár lenne kihagynod!

Gépigény:

Beszerzés: The Bureau: XCOM Declassified – INGYEN

Facebook Comments
Kenian

Kenian

Az élet egy nagy játék. Csak akkor van gáz ha eljön a Game Over felirat...