Assassin’s Creed Origins

Képtalálat a következőre: „assassin's creed origins”

Az E3 2017 konferenciáján azt vártam, hogy a Ubisoft bemutassa ezt a játékot és ez szerencsémre, s még jó pár ember szerencséjére meg is történt, az előzetes alapján pedig hihetetlen újításokat mutattak be a készítők, amitől teljesen le vagyok nyűgözve.

Képtalálat a következőre: „assassin's creed origins”

Remélem, hogy az  Assassin’s Creed: Origins nem az utóbbi Tom Clancy’s: Wildlands vagy a Steep , vagy akár példaként vehetném például a Unity-t, közé fog tartozni, hiszen nem túl fényes ezeknek a játékoknak a megjelenése. Bízom abban, hogy a fejlesztők valóban sok időt fektettek és fektetnek jelenleg is a játékban és nem lesz tele hibával vagy éppen nem lesz optimalizálatlan, mint a fent említett néhány contents.

A történet főhőse Ba Yek nevű egyiptomi assassin. A megszokottnál eltérő módon nem lesz Eagle Vision sem az, hogy egy gombot használunk támadásra, egy gombot használunk védekezésre és máris megöltük a körülöttünk lévő 10 ellenséget.
Az Eagle Visiont leváltja egy sas (Far Cry Primalben láthattunk hasonló megoldást), ami hasonlóképpen fog funkcionálni, mint elődje. Szintén egy újítás, hogy a mászást nem csak olyan objektumokon lehet elvégezni, amik előre erre a célra vannak felszerelve, hanem szinte bárhová képes lesz normális keretek között hősünk felmászni.
A játékterület óriási lesz, ezeken felül az évszakok véletlenszerűen fognak váltakozni, nem csak egy-egy területre belépve változik. A karakterünkkel elkezdhetjük a szociális életet, valamint a lakosoknak szükségletei lesznek (alvás, evés, ivás, kommunikáció).
Hasonlóan, mint egy RPG játékban, itt is lesz szintrendszer, melynek 40 lesz a maximum szintje. Witcher szerűen barkácsolhatunk kiegészítőket, tárgyakat, valamint fegyvereinket is fejleszthetjük olyan módon, ahogy az nekünk tetszik.

Képtalálat a következőre: „assassin's creed origins”
A képességfának köszönhetően könnyen játékstílusunkhoz igazíthatjuk hősünket, így ha te éppen a távolból való lövöldözést szereted, akkor te a távolból fogsz lövöldözni, hisz lesz rá ilyen opció.
Szintén a Far Cry Primalben tudunk megszelídíteni állatokat, amely ebben a játékban is elérhető lesz, viszont erről több információt nem tudok.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, vagy csak a cím láttán megnéznél egy gyors előzetest, vagy esetleg egy gameplay-t, akkor itt az idő!

 

Facebook Comments