Élménytábor 2017

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, a nyár egyik legjobb eseményére, amellyel most megkeresték az O.J.E. Támogatói Programot, hogy mutassuk azt be Nektek.

—————————————————————————————————————————————-

Az Élménytábor az Otherworld (Élménymagazin)  videojátékos és szabadidős tábora. Idén már 7. alkalommal várjuk július 10- től 16- ig  Révfülöpre a táborlakókat.

Az Élménytábor magasan a legnépszerűbb hazai gamer tábor, már több éve meghaladja a résztvevők  száma a 100 főt. Idén annak a  300 barátunknak, aki eljön a táborunkba, európai szinten is egyedi eseményt kívánunk létrehozni.

Be szeretnénk bizonyítani,hogy az Élménytábor nem csupán egy „tábor”a sok közül, hanem a hazai videojátékos vérkeringés egy megkerülhetetlen szelete, aminek ugyanúgy célja a minőségi, mint a mennyiségi bővülés. Amit táborozóink felé nyújtunk: szállás, napi 3 szori étkezés, saját strand a tábor területén, ingyenes belépés a közeli révfülöpi strandra is.

Mivel az Élménytábor alapvetően gamer rendezvény, a gépek egész nap a táborozók szolgálatában állnak. 12 éves kortól várjuk a résztvevőket, a táborozók folyamatos felnőtt felügyeletet kapnak, akikhez bizalommal fordulhatnak a nap 24 órájában.

A Balaton közelsége nem csak arra ad lehetőséget, hogy kiemelt szerephez jussanak a vízi programok, de okkal feltételezzük, hogy „Európa legnagyobb tava” kellően hangsúlyos érv lesz, hogy akár nyári vakációnak is meggyőző választás legyen az Élménytábor. Hogy ne a gépek előtt görnyedjünk egész nap, lesznek sport programok a videójátékozás mellett. Tervezünk versenyeket és just-for-fun programokat, illetve olyan összecsapások,amik valamilyen formában összekötünk a szabadidős programokkal, mint:

– Archery tag

– Buborékfoci

-Vízi sportok (röplabda, trambulin)

– Elektromos autózás(Crazy Car)

Az Élménytábor jellege okán kiemelt szerepet szánunk az esportnak,ennek eredményeként kimagasló minőségű közvetítések lesznek Halo 5, Overwatch, Rainbow Six Siege, League of Legends játékokban. Emellett számos más verseny is lesz, mint a Gears of War 4, World of Tanks, Mortal Kombat, Injustice 2, Rockband, Nintendo Switch partyjátékok. Mindegyik verseny győztesei értékes nyereményekkel gazdagodnak, partnereinknek köszönhetően. A versenyek lebonyolításában és szervezésében a játékok közösségeivel is együttműködünk, hiszen ők ismerik a legjobban a saját játékukat, közösségüket.

A társasjátékok és a retro videójátékok szerelmeseire is gondoltunk. Olyan klasszikusokat vonultat fel a Retrofield, mint a Cadillacs and dinosaurs, Double Dragon, Alien VS Predator,Final fight, Streets of rage,Time Crisis, Operation Wolf, Virtua Fighter, az eredeti Mario Kart, vagy a Halo CE. Retro konzolok között megtalálható lesz az NES,N64, SNES, C64, Sega master system,Sega megadrive,Nintendo gamecube, Xbox Classic.

Aki éppen nem versenyezik az sem fog unatkozni, hiszen a Microsoft-nak köszönhetően 30db Xbox kiosk fog a táborozók rendelkezésére állni különböző játékokkal. Ha mindez még nem lenne elég meggyőző, hogy itt a helyetek erre az egy hétre a Balaton parton, elhihetitek, hogy éhesen és szomjasan sem hagyunk senkit, és az ellátásra nem lesz panasz. Hogy ne kockásodjunk el teljesen, lesz minden este tábortűz, és lehet hozni gitárt.

A tábor professzionális jellegét szakértő partnerek bevonásával kívánjuk elmélyíteni,akikkel a személyes találkozás akár pályaválasztás szempontjából is izgalmas lehet.

A rendezvény fő partnere a Magyar Telekom.

További információ és jegyértékesítés a rendezvény weboldalán: http://elmenytabor.hu/ illetve az esemény Facebook oldalán: Élménytábor ’17

További információkért klikk a lenti linkre!

Élménytábor 2017

Facebook Comments
Kenian

Kenian

Az élet egy nagy játék. Csak akkor van gáz ha eljön a Game Over felirat...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.