Megváltozik november 1-től a Bundle Stars?

Valami készülődik a Bundle Stars háza táján, ugyanis november 1-jétől megváltozik az oldal, illetve az áruház teljes arculata. Új dizájn, új név és új logó fog minket várni a következő hónap első napján. Az új név pedig a Fanatical, amely a játékok iránti fanatizmusra utal. Azt hiszem, hogy ez azért találó 🙂

Íme a videó, ahol kapunk egy kis ízelítőt a közelgő változásokból.

A videó alatti magyarázó üzenet pedig a következő: (magyar nyelvre fordítva)

A BUNDLE STARS  ÁTALAKUL FANATICAL-lá

A Bundle Stars november 1-től, azaz szerdán, Fanatical-ra változtatja a nevét , és örülünk, hogy meghívhatjuk Önt izgalmas utazásunk következő szakaszára.

5 évvel ezelőtt indítottuk el a Bundle Stars-t az útjára, és mindössze csak egy csomagot tudtunk eladni az első időszakban. Ma a Bundle Stars egy teljes körű és legális digitális áruház, amely több mint 4500 hivatalosan engedélyezett PC-játékot árusít, több mint 750 kiadótól.

A vadonatúj weboldalunkat, a fanatical.com oldalon november 1-jén indítjuk el. Sok hónapig keményen dolgoztunk az új platformon, és örülünk, hogy hamarosan megcsodálhatjátok végre Ti is. Számos változást eszközöltünk és javítottunk rengeteg dolgon, az ügyfeleink visszajelzései alapján. A letisztult új megjelenés, a jobb navigáció, a villámgyors oldal betöltési idő, és az új keresés erőteljes szűréssel csak néhány nagyszerű új dolog, amit látni fog.

Képtalálat a következőre: „FANATICAL bundle stars”

A bundlestars.com november 1-jén hivatalosan is visszavonul. A Bundle Stars felhasználói, teljesen zökkenőmentes átállást fognak tapasztalni, miután átállunk az új webhelyre. A meglévő bejelentkezési adatait  természetesein továbbra is felhasználhatja, és a korábban vásárolt játék kulcsok automatikusan megjelennek a Fanatical fiókjában.

A Fanatical továbbra is zökkenőmentesen folytatja ugyanazt az integritást, a meglévő vezető szerepünket és továbbra is kitűnő csapattal fog szolgálni a felhasználó irányába, amely még bővülni is fog, hogy izgalmas és új szolgáltatásokat és termékeket hozhassunk magunkkal.

Az előrendelések, az új kiadások és a hihetetlen értékesítési akciók mellett még mindig meglesznek az exkluzív játékcsomagok és a Star Deals akciók a Fanatical.com-on. Ráadásként, bemutatjuk a Fanatical Blogot, amit a játékosok írnak a játékosok számára. Ez lesz a legmegbízhatóbb hírforrás a legfrissebb PC-játékokkal kapcsolatban, valamint olyan bemutató cikkekkel, amelyekben akár bemutatkozhat Ön is, és mi segítünk abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a honlapunk használatából.Képtalálat a következőre: „FANATICAL bundle stars”

A mi fanatikus célunk az, hogy a Fanatical többet adjon neked,  mint amit akarsz; hivatalos játék kulcsokat a világ legjobb árain, valamint egy weboldalt, amely tovább és tovább fog fejlődni, hogy továbbra is az egyik kedvenc napi célállomásod legyen még hosszú ideig.

Látogass el hát  a www.fanatical.com oldalra november 1-jén!

Craig Johnson, és még mindenki a Bundle Stars / Fanatical csapatnál

PS: Ne felejts el minket felvenni  a könyvjelződbe.

 

Nos, ennyi lenne hát az üzenet, és én úgy gondolom, hogy nagyon figyeljetek november 1-jén, mert az ösztöneim azt súgják, hogy lesz majd meglepetés bőven az induláskor. De ne aggódjatok, az akció figyelő sasszem itt lesz, és értesíteni fog titeket! 🙂

Facebook Comments
Kenian

Kenian

Az élet egy nagy játék. Csak akkor van gáz ha eljön a Game Over felirat...