OJE- Reboot

Sziasztok!

Mint gondolom észrevettétek, az OJE újból van, és működik, de csak a weboldal. Ennek az egyik fő oka az az, hogy nem szeretném ha az a rengeteg idő és munka kárba veszne, amit ennek az oldalnak a működtetésébe fektettünk,fektettem. Így pár napja újra lett indítva, újból fel lett töltve minden az adatbázisába. Persze, nem lesz akkor a mozgás,pörgés az oldalon, szinte csak a legfontosabbakat és legaktuálisabbakat fogjuk közölni felétek. De úgy gondolom, hogy így is rengeteg olyan információt, lehetőséget kaphattok majd itt, amit máshol nem igazán, vagy csak késve.

Sok felé találkoztam azzal, hogy miért is szűnt meg az OJE, mi lehetett az oka stb. Igazából ez sok mindenből tevődött össze, és nem feltétlenül az volt az oka, hogy meguntuk, vagy a tagok miatt. Volt itt kérem szépen admin inaktivitás, rosszindulatú tagok, magánéletbeli problémák és még sok-sok más tényező.  Leginkább az idő hiány volt az, ami miatt ezt nem lehetett tovább folytatni. Viszont most történt változás az én életemben is, és jut arra kapacitás, hogy ezt a weboldalt csinálhassam. Illetve úgy gondolom, hogy sok olyan tag volt, akik kedvelték és szerették a munkásságunkat, és örülnek annak ha valamilyen formában tovább visszük a dolgot. Tehát ő miattuk is van ez a reboot. és minden tiszteletem az övéké természetesen.

Azt nem tudom, hogy lesz-e, vagy szükség van-e Facebook csoportra vagy oldalra, ez majd a jövőben kiderül. Egyenlőre nagyon jó ez így, és úgy gondolom, hogy két hónap leállás után meglepő, hogy napi 6-700 ember érkezik az oldalra. Hiszen ez azt jelenti, hogy van értelme ennek az egésznek.

Annyit elmondhatok, hogy érdemes követni az OJE-t a jövőben is, mert továbbra is a minőséget, az aktualitást, és a gyorsaságot fogjuk szolgálni, és azt, hogy ti elégedettek legyetek. Lesznek a jövőben is nyeremény játékok, illetve ajánlom figyelmetekbe a helyi fórum használatát is.

Minden jót kívánok!

Várom kommentben a véleményeiteket, és hozzászólásaitokat.

Facebook Comments
Kenian

Kenian

Az élet egy nagy játék. Csak akkor van gáz ha eljön a Game Over felirat...