OJE Támogatói Program Bemutatja – Kuro Brainstorm

Kuro Brainstorm great

Sziasztok!

Szeretnék nektek bemutatni egy újabb jelentkezőt a programunkra. De had ne én mondjam el azt, hogy ki is Ő, mivel is foglalkozik, inkább tegye meg ezt ő maga!

Kuro Brainstorm, mint az a névből is leszűrhető, Kuro, vagyis én, tutorial videókban fogok ötletelni. Különböző programok használatát, beállítását, használatát igyekszem majd bemutatni. Ezzel is próbálom megkönnyíteni a használatukat, illetve a használatuk egyszerűségét megmutatni, már ha éppen az. Mert akad bőven olyan program, aminek a professzionális használata elég nagy ismeretet kívánna illetve igényelne.
Videósoknak, milyen programokkal, megoldásokkal tudják elérni, a minőségibb tartalmak gyártását. Hangfelvételek készítése, képanyag készítése, és ezek összevágása és illesztése a kép/hang szinkron megtartásával.
Dizájnereknek, oktató programokat tervezek Photoshop felhasználóknak. A Kezdő szinttől egészen a Haladóig, mert mindenkinek jól jöhet egy kis segítség. A Photoshop ez egyik leg innovatívabb szerkesztő program, amivel kiváló dizájn elemek készíthetők el.

Levezetésképp pedig, a Twitch csatornámon néha várható egy kis gameplay is.

♦Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCl2YvmAFPOY99EyNdqlldVw

♦Email: kurobrainstorm@gmail.com
♦Twitch: https://www.twitch.tv/kurobrainstorm
♦Twitter: http://twitter.com/Kuro8712
♦Weboldal: https://kurobrainstorm.wordpress.com

Facebook Comments
nzoltan

nzoltan

Hát nem is tudom mit mondjak magamról :D Beosztás: Admin, főgépész mester és főszerkesztő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.