Steam Summer Sale 2017 – Összefoglaló

Képtalálat a következőre: „steam summer sale 2017”
A Steam Summer Sale 2017. június 22 – július 5-ig tartott. Ebben a néhány napban elég sok jó játékot zsebelhettünk be, hogyha elég figyelmesek voltunk és maradt még pénzünk fesztiváljegyek illetve fürdőruha vásárolások után.

Az eladási lista első helyét (a SteamSpy adatbázisa szerint) meglepődve tekintettem meg, hiszen a LIMBO szerepelt. Világszerte 1,166,394 példány került eladásra az akciók alatt.
A listában a szintén dobogós lett második hellyel a Counter-Strike: Global Offensive. Ebből 617,922 darabot sikerült eladniuk és a legnagyobb leárazása elérte a 7.49$-t.
Végül dobogón végezte a Garry’s Mod, amely ilyen akció mellett érthető. 413,059 eladott példánnyal dicsekedhetnek. A játéknak a promóció alatt 75%-os leárazása volt.

Ha esetlegesen nagyobb tételre szeretnél beruházni és szereted az akciójátékokat, esetleg a H1Z1 sem áll távol a szívedtől, akkor tudom ajánlani számodra a PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS-ot. Jelenleg 29.99$, az eladási listán folyamatosan top 10-ben van és a Twitch közvetítésnél is folyamatosan dobogó helyen van, nem beszélve arról, hogy a fejlesztők nagyon kitesznek magukért és azért, hogy a közösségre hallgassanak és az ő igényeiknek megfelelően alakítsák a játékot úgy, hogy az megújuló tendenciát mutasson a mostani játékokkal szemben.

Facebook Comments